<a href='https://oost-achterhoek.voedselbankennederland.nl/nl/welkom-bij-de-voedselbank-oost-achterhoek.html'><div style='color: #000;'>Voedselbank Oost-Achterhoek</div><div style='color: #d9782d;'>Lichtenvoorde</div></a> <div style='color: #000;'>Voedselbank Oost Achterhoek</div><div style='color: #d9782d;'>deelt wekelijks 410 pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ideale-boodschappenlijst.html'><div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div><div style='color: #d9782d;'>bij de voedselbanken</div></a> <div style='color: #000;'>Wij hengelen graag</div><div style='color: #d9782d;'>naar vis.</div><div style='color: #d9782d;'>Wie bijt?</div> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>8300 vrijwilligers</div><div style='color: #d9782d;'>stellen wekelijks</div><div style='color: #d9782d;'>pakketten samen</div> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Voedselbank Oost-Achterhoek.</div> <div style='color: #000;'>Een vrijdagochtend bij de Voedselbank Oost-Achterhoek.</div> <div style='color: #000;'>Voedselbank Oost-Achterhoek.</div> <div style='color: #000;'>Voedselbank Oost-Achterhoek.</div>

Tessa stopt en Angela neemt over.

Tessa Beusink is gestopt met Pr en communicatie en ik Angela Elsinghorst heb het stokje overgenomen.

En nu mag ik een mooi stukje maken bij deze foto, wat ook zo hoort bij deze functie.

Tessa is begin december 2016 begonnen en kreeg in januari 2017 een baan voor dertig uur in de week, mooi voor haar maar niet voor de Voedselbank. “Dat heb je met jongelui, zo zijn ze er en zo zijn ze weer weg!”

Maar…… wat is het mooie van Tessa, ze bleef en heeft deze functie naast haar werk nog gedaan tot één maart van dit jaar. Toen werd het haar te veel want ze ging full time werken. Ik zelf werk nu vier maanden mee bij de Voedselbank en heb veel info van Tessa gekregen. Zij was de beroerdste niet en als ik een vraag had stond ze voor me klaar.

Wat zij zelf een nadeel vond was dat ze, door haar baan, geen of weinig contact had met de vrijwilligers en ook niet alles mee kreeg wat er speelde. Haar enthousiasme voor de Voedselbank heeft ze ook gedeeld met mij, en ja het is een mooie organisatie en begrijpelijk dat je daar niet zomaar afscheid van kunt nemen.

De Voedselbank en pr-medewerker Theo Elzinga (tevens buschauffeur), Hanneke Houwers en Angela Elsinghorst zijn Tessa erg dankbaar voor haar inzet en hopen dat ze nog wel eens terugdenkt aan deze leuke tijd.

Deel dit nieuws

 

 

 
volg ons: Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin
Voedselbank OA @VoedselbankOA - 01 Jan
Aangesloten bij
ANBI-informatie Voedselbanken Nederland Regel Hulp