<a href='https://oost-achterhoek.voedselbankennederland.nl/nl/welkom-bij-de-voedselbank-oost-achterhoek.html'><div style='color: #000;'>Voedselbank Oost-Achterhoek</div><div style='color: #d9782d;'>Lichtenvoorde</div></a> <div style='color: #000;'>Voedselbank Oost Achterhoek</div><div style='color: #d9782d;'>deelt wekelijks 410 pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ideale-boodschappenlijst.html'><div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div><div style='color: #d9782d;'>bij de voedselbanken</div></a> <div style='color: #000;'>Wij hengelen graag</div><div style='color: #d9782d;'>naar vis.</div><div style='color: #d9782d;'>Wie bijt?</div> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>8300 vrijwilligers</div><div style='color: #d9782d;'>stellen wekelijks</div><div style='color: #d9782d;'>pakketten samen</div> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Voedselbank Oost-Achterhoek.</div> <div style='color: #000;'>Een vrijdagochtend bij de Voedselbank Oost-Achterhoek.</div> <div style='color: #000;'>Voedselbank Oost-Achterhoek.</div> <div style='color: #000;'>Voedselbank Oost-Achterhoek.</div>

Op 27 december 2018 vond het jaarlijkse “Oliebollen Toernooi” van de bedrijfsschietvereniging Ambuksteam plaats bij schietbaan Jaspers in Winterswijk. Het Ambuksteam bestaat uit schutters van het Witte Kruis, ambulancedienst en de politie. Zij organiseren al een aantal jaren dit toernooi waarbij een leuke ontspannen avond het enige is dat telt. 

Dat dit toernooi een succes is blijkt uit het enthousiasme van de ingeschreven teams, die elk jaar in de rij staan om mee te doen. Ook dit jaar zat het toernooi snel vol, met een tachtig tal schutters werd er geschoten voor de wisselbeker en de eer. 
 
Deze schietavond stond ook in het teken van de Voedselbank Oost-Achterhoek. Het Ambuksteam had als doel deze avond een bedrag over te houden dat aan de Voedselbank geschonken kon worden. De keuze voor de Voedselbank is ontstaan doordat goede voeding voor iedereen een basisbehoefte zou moeten zijn. Helaas zien de schutters van Ambuksteam dat het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is.
 
Op donderdag 28 februari werd de Voedselbank uitgenodigd bij Hotel/Restaurant Mondriaan te Winterswijk om de cheque in ontvangst te nemen. PR-medewerker Hans van der Boor van de Voedselbank Oost-Achterhoek, nam de cheque ter waarde van € 235,00 in ontvangst van een afvaardiging van het Ambuksteam. Mede met dit mooie bedrag kan de Voedselbank Oost-Achterhoek hun goede werk blijven voortzetten. Wij danken jullie voor deze mooie bijdrage.
 
 

Deel dit nieuws

 

 

 
volg ons: Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin
Voedselbank OA @VoedselbankOA - 01 Jan
Aangesloten bij
ANBI-informatie Voedselbanken Nederland Regel Hulp